Vi nyanställer!

Stallpersonal till RECO Equestrian, Åland!

Vi på RECO Equestrian driver verksamhet på Åland med hästar och ryttare i träning och tävling, både för hoppning och dressyr. Vi har främst egna hästar och bedriver småskalig avel. Sen 2017 har vi verksamheten inhyst på nybyggda Himmyra Gård, en anläggning med plats för 24 hästar på box, samt hagar, lösdrift och stort ridhus. Anläggningen är byggd för att gynna hästarnas välmående och vara så lättarbetat som möjligt för människorna. Idag har vi ca 20 hästar på anläggningen, fördelat på både lösdrift och stall.

Vi värdesätter att hålla en hög standard på arbetsplatsen genom att ständigt eftersträva förbättringar och ny kunskap. Vi vill hela tiden utvecklas och förbättra vårt sätt att hantera hästarna så att de mår så bra som möjligt, vare sig de är unga eller gamla, ska tävla, säljas eller utbildas. Vi drivs av mottot ”Glädje för hästar, människor och miljö”.

www.recoequestrian.fi

Arbetsuppgifter

RECO Equestrian söker dig som vill ingå i vårt team på Åland. Arbetet innebär allmän skötsel av stall och hästar så som utfodring, in- och utsläpp, rengöring i stall, hagar och andra områden som hästarna har tillgång till.

Vi söker dig som har erfarenhet från hästar och stall. Meriterande är naturligtvis utbildning med inriktning häst eller motsvarande men det är inte ett krav. Vi vill se att du har ett gott och omsorgsfullt handlag med hästar, gott bemötande, flexibilitet och samarbetsförmåga. Du behöver dessutom vara säkerhetsmedveten och noggrann. Att arbeta i stall är ett förhållandevis tungt arbete varför vi ser att du som söker behöver gilla den vardagsmotion och rörelse som arbetet innebär. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi kommer att behöva 2-4 personer. Initialt ser vi att tjänsterna är tidsbegränsade på max 1 år, men möjligheter till förlängning och fast tjänst kan finnas därefter. Tjänsterna kan vara:

  • Heltidsarbetande
  • Deltidsarbetande 50-80%
  • Arbete på timme

Detta kan passa dig som långsiktigt vill jobba med hästar, men även dig som t.ex. har ett sabbatsår, vill ha sommarjobb, vill testa något nytt eller vill jobba extra på helger och/eller i veckorna.

Vi som arbetar på RECO har varierande arbetstider och jobbar både vardagar och helger. Schemat ligger mellan 08.00 och 20.00 året om. Självklart hjälps vi åt för att hitta ett upplägg som fungerar så bra som möjligt.

Skicka in din ansökan senast den 10.2.2019 genom att svara på formuläret HÄR.

Välkommen att kontakta Rebecka Eriksson per mejl rebecka@recoequestrian.fi