I träning/tävling

San Soila

Sto, Old, f 2008

e.Sansisco-Placido

Soila har varit hos oss sedan januari 2015 och är Rebeckas tävlingspartner. Hennes stam kan också vara väldigt intressant för framtida avel. Soila är inte stallets vassa kniv har hon visat bl.a. med att gå in i dörrar, men hon är superpositiv och nästan alltid energisk. Sommaren 2020 fick Soila en ligamentsskada i en hov som vi tror hon kommer återhämta sig från, men vi passade på att betäcka henne. Sommaren 2021 väntar hon nu ett föl e. Zafferano.


Himring

Valack, FWB, född 2009

e. Figaro R – Schwadroneur

Familjen Hs förstfödde charmar alla med sin supersöta uppsyn. Han är inte så oskyldig som man kan tro, men han tar det mesta som kommer i hans väg med ro. Himring är stabil och lugn i det mesta, men har varit svår att komma nära inpå därför har han fått ta mycket tid på sig.


Gadorijke ”Quicki”

Sto, KWPN, född 2011

e. Indoctro-Quick Star

Quicki kom till oss i september 2017. En dam som ibland har mera bråttom än att hon hinner med själv, därav sitt smeknamn Quicki eller Crazy-Q, men hon har en arbetsmoral som är mycket värd och när hon kombinerar det med sina hoppgener kan hon även kallas Crazy-SuperQ.


Indy Star de Lux

Sto, SWB, född 2010

e. Indoctro-Lux Z

 Indy är en självständig dam med ett fantastiskt tävlingssinne. Indy kommer från samma uppfödare som Cassi och kom till oss i oktober 2017.

Himanika

Sto, FWB, född 2012

e. Heslegårds Rubin– Schwadroneur

Himanika är familjen Hs prinsessa, ett mycket efterlängtat sto att föra stolinjen vidare genom. Hon är liten men naggande god med bra bakbenens teknik och en rätt kaxig men känslig attityd. Himanika fick 2016 ett stoföl e.Zuidenwind


Himzelf

Hingst, FWB, född 2014

e. Zuidenwind– Schwadroneur

Himzelf är en snäll egensinning och självständig grabb och ser väldigt lovande ut i såväl kropp och rörelse som i inställning. Som ett barn av sin tid så kallas han förstås Zelfie och har gett upphov till en egen hashtagg, #takingaselfiewithzelfie

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *