Om oss

Rebecka Eriksson

Rebecka är grundare och den som driver företagets utveckling, men är också dressyrryttaren i stallet. Rebecka håller även regelbundna dressyrträningar och är utbildad yogalärare.

Rebecka tävlade aktivt som Young Rider 2005-2007 med ett lagsilver i NM och individuellt brons och guld i FM. De senaste åren har Rebecka haft mindre fokus på tävlandet, men målsättningen är att återkomma till tävlandet.

Rebecka är utbildad ekonomiemagister och jobbar till vardags i det familjeägda investmentbolaget Eriksson Capital med företagsinvesteringar, finansieringar och styrelsearbeten i dotterbolag. 

De senaste åren har Rebecka främst tränat för Gunilla ”Mini” Wahlberg. Här kan du läsa om Rebeckas tankar och filosoferande.

Julanda Lindholm

Julanda är hopptävlingsryttaren och unghästryttaren i stallet. Julanda håller även regelbundna hopp- och dressyrträningar. 

Julanda är utbildad jurist specialiserad på avtalsrätt och kriminologi, har tävlat upp till 140, jobbat på olika stall, även med galopp och polo. Julanda är utbildad Ridledare inom SvRFs koncept och har arbetat som instruktör på Umeå Ryttarförening. 

De senaste åren har Julanda främst tränat för Sylve Söderstrand.

Nadja Jansén

Nadja är stallets hästutvecklare och hittas oftast tillsammans med stallets föl och unghästar. Hon arbetar även mycket i stallet. Nadja känner nog många igen från Sleipner där hon arbetade som ridlärare från 2001 fram till 2020 då hon började på RECO. 

Josefin Ingerström

Jossan är vår hästskötare och personliga tränare (för människor!) men hon arbetar även i stallet. Hon är utbildad personlig tränare och medicinsk tränare. Jossan är den som i första hand åker med när stallets hästar är ute på tävlingar.

Malin Toft Lindén

Malin är stallets administratör och sköter det dagliga pappersarbetet, en del av den ekonomiska biten samt annat löpande som inte är direkt kopplat till hästarna. Hon är även utbildad djursjukskötare och har jobbat på olika djurkliniker i Sverige under många år. 

Dessutom har vi flera duktiga inhoppare, helgarbetare och sommarjobbare som gör att vår verksamhet kan bedrivas årets alla dagar!

Anställda råttjägare och livsnjutare är katterna Laja och Maja

Julanda och Gina
Glatt gäng när alla är samlade!
Rebecka förbereder för en demonstration på Ridklubben Sleipners 50 års jubileum

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *