Om oss

Rebecka Eriksson 

Rebecka är grundare och den som driver företagets utveckling, men är också dressyrryttaren i stallet. Rebecka håller även regelbundna dressyrträningar och är utbildad yogalärare.

Rebecka tävlade aktivt som Young Rider 2005-2007 med ett lagsilver i NM och individuellt brons och guld i FM. De senaste åren har Rebecka haft mindre fokus på tävlandet, men målsättningen är att återkomma till tävlandet.

Rebecka är utbildad ekonomiemagister och jobbar till vardags i det familjeägda investmentbolaget Eriksson Capital med företagsinvesteringar, finansieringar och styrelsearbeten i dotterbolag. 

De senaste åren har Rebecka främst tränat för Gunilla ”Mini” Wahlberg. Här kan du läsa om Rebeckas tankar och filosoferande.

Josefin Ingerström

Jossan började på RECO 2020 som hästskötare och var den som åkte med när stallets hästar var ute på tävling. Numera är hon stallansvarig men har även hand om vår extrapersonal och inackorderingar. Innan hon hittade till hästbranschen utbildade hon sig till personlig tränare 2018 samt till medicinsk tränare 2019 och arbetade med detta.

Nadja Jansén

Nadja hittas oftast tillsammans med stallets föl och unghästar. Hon arbetar även mycket i stallet. Nadja känner nog många igen från Sleipner där hon arbetade som ridlärare från 2001 fram till 2020 då hon började på RECO. 

Johanna Johns

Johanna jobbar på kontoret med ekonomi och fakturering och hjälper till i stallet. 

Dessutom har vi flera duktiga inhoppare, helgarbetare och sommarjobbare som gör att vår verksamhet kan bedrivas årets alla dagar!

Rebecka

Jossan
Nadja
Johanna


Anställda råttjägare och livsnjutare är katterna Laja och Maja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *