Lediga stall- och lösdriftsplatser

Nu har vi på Reco Equestrian möjlighet att ta emot nya inackorderingar till Himmyra gård i Hammarland. Det vi kan erbjuda är stallplats för sto/valack på hel- eller halvpension alternativt möjlighet för valack på lösdrift, hel- eller halvpension från och med hösten 2023. 

I stallhyran ingår tillgång till faciliteter så som sadelkammare, skötselplatser/spolspiltor, ridhus, utebana, solarium och privata ridslingor,  grovfoder och kraftfoder.  

För prisuppgifter eller övriga frågor, kontakta Josefin Ingerström  

Jossan@recoequestrian.fi  

Resultat Rosa & Blåbandet hopptävling

Efter en lyckad dag med den första tävlingen vi någonsin arrangerat på Himmyra slutade det med att vinnare i Blå Bandet 70 cm var Kaisa Moilanen och Elfie samt vinnare i Rosa Bandet 90/110 cm var Moa Larsson och Indy Star de Luxe! Vinnande lag blev lag Crazy Ladies med Petra Söderman – Coco Chanel, Kaisa Moilanen – Elfie och Viola Fyrvall – Klarissa!

Stort grattis till alla vinnare och alla placerade samt stort track till funktionärer, tävlande och publik! Totalt samlade vi in 400 euro till Ålands Cancerförening!

Här hittar ni samtliga resultat:

Rosa/Blåbandet hopptävling lördagen 26 september 2020

Ömsens Rosa-Blåbandet är en återkommande välgörenhetstävling anordnad av RECO Equestrian och Ålands Hästsportförening tillsammans med Ömsen Försäkringar.

Alla intäkter från serveringen samt minst hälften av anmälningsavgifterna skänks till Ålands Cancerförenings Rosabandet fond. Årets tävling kommer att bestå av hoppklasser och en klassöverskridande lagtävling – så samla ihop gänget, stora som små, nybörjare som proffs, och delta för ett viktigt ändamål.

Nedan finner ni propositionen.
Varmt välkomna!

Boende under Skördefesten 2019?

Vår gård Himmyra är med på Skördefesten på Åland skordefest.ax och vi erbjuder 5 husbilsplatser för boende under Skördefesthelgen.

Priset för en plats är 15 € (möjlighet till el och toalett finns)

Boka genom att maila rebecka@recoequestrian.fi

Drönarbild av Janne Karlsson