Sommaruppstallning med möjlighet till träning

Vill du satsa lite extra på träning av dig och din häst i sommar eller ha din häst på ett säkert ställe under din semester?

Välkomna till RECO Equestrian och Himmyra Gård. Vi erbjuder helinackordering med daglig tillsyn och visitering, där hästarna går ute på nätterna och kommer in på box på dagarna. Tillgång till isolerat ridhus som håller runt 16 grader och insektsfritt, stor utebana med bank samt fina privata ridvägar.

  • 1 vecka uppstallning 245€ ink moms
  • 2 veckor uppstallning 460€ ink moms
  • 3 veckor uppstallning 650€ ink moms
  • Månadspris 868€ ink moms

Vid kortare uppstallning än 1,5 månad så ser vi att ägaren i främsta hand tar med eget grovfoder. Vi har inte tillgång till bete för inackorderade hästar.

Möjlighet att träna mer eller mindre intensivt under vecka 23 och 25- 29 inom både hoppning och dressyr. Det är även möjligt att lämna sin häst för träning eller vidareutbildning under samma veckor. För uppstallade kostar träning 25€ ink moms per tillfälle.

Kontakta Josefin för mer information, Jossan@recoequestrian.fi

Nytt Bokningssystem

Vi har ett nytt bokningssytem; vello.fi/recoequestrian

Där kan Du boka träningar, vattenband, öppna ridtider i ridhuset samt köpa presentkort och flergångerskort.

För möjlighet att hyra ridhuset eller utebanan privat med olika tillbehör (hinder, ljudanläggnig, aula, box etc) kontakta julanda@recoequestrian för prisuppgifter och tillgänglighet.Säsongsuppstallning på box

Vill du slippa regn och rusk under höst – och vinterhalvåret?  

Nu öppnar vi upp för säsongsuppstallning på box, kom en kortare period och ha tillgång till vårat uppvärmda stall och faciliteter.  

Hos oss finns möjligheten att hålla igång din häst hela vintersäsongen i vårat isolerade ridhus och med våra privata ridvägar utomhus. 

Tänker du resa bort så kan vi erbjuda träning för häst under tiden du är borta, både uppsutten, avsutten träning och vattenband. 

För mer information och prisuppgifter kontakta Josefin, jossan@recoequestrian.fi

Lediga stall- och lösdriftsplatser

Nu har vi på Reco Equestrian möjlighet att ta emot nya inackorderingar till Himmyra gård i Hammarland. Det vi kan erbjuda är stallplats för sto/valack på hel- eller halvpension alternativt möjlighet för valack på lösdrift, hel- eller halvpension från och med hösten 2023. 

I stallhyran ingår tillgång till faciliteter så som sadelkammare, skötselplatser/spolspiltor, ridhus, utebana, solarium och privata ridslingor,  grovfoder och kraftfoder.  

För prisuppgifter eller övriga frågor, kontakta Josefin Ingerström  

Jossan@recoequestrian.fi  

Resultat Rosa & Blåbandet hopptävling

Efter en lyckad dag med den första tävlingen vi någonsin arrangerat på Himmyra slutade det med att vinnare i Blå Bandet 70 cm var Kaisa Moilanen och Elfie samt vinnare i Rosa Bandet 90/110 cm var Moa Larsson och Indy Star de Luxe! Vinnande lag blev lag Crazy Ladies med Petra Söderman – Coco Chanel, Kaisa Moilanen – Elfie och Viola Fyrvall – Klarissa!

Stort grattis till alla vinnare och alla placerade samt stort track till funktionärer, tävlande och publik! Totalt samlade vi in 400 euro till Ålands Cancerförening!

Här hittar ni samtliga resultat: